کارگاه های دبستان دخترانه و پسرانه

/کارگاه های دبستان دخترانه و پسرانه
کارگاه های دبستان دخترانه و پسرانه۱۳۹۷/۶/۲۵ ،۱۸:۰۸:۱۶ +۰۰:۰۰

مهم ترین هدف در تشکیل کارگاه های دبستان مهارت ورزی دانش آموزان و همچنین تقویت قدرت تمرکز و تحلیل و تفکر آن ها می باشد. کارگاه های مقطع دبستان گروه آموزشی اِی تیم از 6 تا 30 جلسه قابلیت برنامه ریزی دارد که با توجه به درخواست مدرسه طرح درس مناسب در اختیار مدرسه قرار خواهد گرفت.

کلاس های مهارتی و فوق برنامه

معماری هنر و فن طراحی و ساختن بناها، فضاهای شهری و دیگر فضاهای درونی و بیرونی برای پاسخ هماهنگ به نیازهای کاربردی و زیباشناسانه است. از یک سو معمار باید بعد هنری را در نظر بگیرد تا زیبایی ببخشد. از سوی دیگر بعد مهندسی و علمی طرح را در نظر می گیرد. بیشتر ساختمان های تاریخی که مورد تحسین واقع شده اند به دست اشخاصی ساخته شده اند که هم معمار و هم مهندس بوده اند. هر بنا نیاز به پیشبینی های تکنیکی دارد که کار مهندس است. در حالی که معمار علاوه بر دیدن این نیازها، باید فراتر رود و معنا، حس یا ایده ای را منتقل کند. هدف اصلی این کارگاه آشنایی دانش آموزان با طراحی معمارانه و آشنایی با برخی مسائل فنی ساختمان است. در پایان این دوره دانش آموزان قادر به طراحی کاربری های مختلف و تحلیل هنری و فنی ساختمانها خواهند بود.

کارگاه الکترونیک شامل آموزش بخش هایی از علم الکترونیک و استفاده های آن در زندگی ما میباشد. بستن مدارهای آنالوگ، آموزش کار با میکروکنترلرها، طراحی و ساخت بُردهای هوشمند دیجیتال و ساخت وسایل الکترونیکی برای انجام یک هدف از موضوعات این کارگاه می باشد.

سرعت و قدرت برای کودکان همیشه حرف اول را می زند. در کارگاه پاین وود دانش آموزان به طراحی و ساخت ماشین های شگفت انگیز چوبی می پردازند. برای ساخت این ماشین ها دانش آموزان در ابتدا به صورت کامل با متدهای طراحی آشنا شده و ماشین دلخواه خود را طراحی و در نهایت آن را می سازند. این ماشین ها در لیگ بزرگ ماشین های پاین وود شرکت کرده و به رقابت با یکدیگر می پردازند.

مفاهیم علمی از جمله ویژگی های هیجان انگیزِ مواد و خواص فیزیکی و شیمیاییِ قابل توجه، با استفاده از طراحیِ بازی و آزمایش های جذاب و توسط خودِ کودک با ایده های خلاقانه ی او اجرا می شود. در این کارگاه ویژگی های نور، صدا، هوا، آب، آهن ربا، الکتریسیته و بسیاری دیگر مورد بررسی قرار خواهد گرفت و به تمامی سوالات علمی کودک در این زمینه پاسخ داده خواهد شد

اکثر اشیاء و محصولات به وجود آمده در دنیای مصنوع ما توسط صنعت ماشین ساخته شده است. این محصولات ماشینی به گونه ای هستند که دست انسان قادر به رقابت با آن ها نیست. آن ها تجلی فرآیند طراحی انسان با خصوصیات کمّی و کیفی هستند که به واقعیتی مادی و ملموس تبدیل شده اند. طراحی یا بطور خاص طراحی صنعتی فرآیندی است جدا شده از ابزار تولید و متشکل از ابتکار و نوآوری که عوامل مستعد و گاه متضادی را با ترکیبی نو و در قالبی سه بعدی جا می دهد و ماشین این موجودیت مادی را در قالب تولیدی سری عرضه می نماید. این صنعت بصورت آکادمیک در رشته ای به نام طراحی صنعتی گنجانده شده است. هدف از برگزاری این کارگاه، آشنایی دانش آموزان با رشته طراحی صنعتی و گرایش های مختلف آن، آشنایی با ارگونومی تجهیزات مختلف، مبانی طراحی کانسپت، انواع متریال و تجهیزات ساخت میباشد.

یکی از وظایف اصلی در آموزش و پرورش این است که دانش آموزان را نسبت به شخصیت خودشان آگاه سازد. دانش آموزان باید از همان سالهای ابتدایی مدرسه بی همتا بودن خود را بطور عمیق و کامل احساس کنند. پرورش خوش و استعداد دانش آموزان نقش بسزایی در رشد و تعالی آنها خواهد داشت. یکی از اهداف گروه آموزشی اِی تیم از برگزاری کارگاه هوش و خلاقیت این است که با انجام تست های هوش از قبیل RAVEN و آنالیز دقیق آن توسط روانشناسان معتقد سطح هوش منطقی دانش آموزان بررسی شود. همچنین بازی برپایه افزایش تفکر، شعبده بازی، پروژه های پژوهشی، حل معما، Game theory از جمله سر فصل های کارگاه هوش و خلاقیت می باشد.